Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

11. juni 2005:

Admin Tools: 5 gode udviklingsværktøjer
For at fremme udviklingen af et web-site og give mulighed for lettere tilretning og/eller fejlfinding har g-link systemet en række indbyggede værktøjer. Værktøjerne er inkluderet i den samlede installationspakke, fordi det har vist sig hensigtsmæssigt at kunne se oplysninger om:

 • Hvilke tredieparts server komponenter, der er installeret på din server. Det gælder i særdeleshed hvis du har lejet et web-hotel og din udbyder ikke har fortalt dig det,
 • Indholdet af HTTP_USER_AGENT - dvs. hvordan en browser præsenterer sig over for dit web-site. Disse informationer kan være uundværlige hvis du ønsker at lave en PDA-version af dele af dit web-site eller hvis du ønsker at optimere dit web-site til en speciel browser,
 • Den absolutte sti til dit web-sites rod-mappe (ROOT DIR). Denne information være nyttig, hvis du vil modificere systemet eller udbygge det med yderligere funktionalitet.
 • Hvilket indhold af en formular, der sendes til den modtagende side. Denne funktion kan være særdeles nyttig i forbindelse med fejlretning af formularer. Dette gøres ved at udskifte øverste linie øverst i formularen med denne:
  <form action="admin_tools_formcheck.asp" method="post">

  Disse fire værktøjer kombineret med filbrowser-modulet sætter dig i stand til at administrere, udbygge og tilrette dit web-sted. Du kan tage fuld kontrol med dit web-sted helt ned på fil-niveau og finde oplysninger om dit web-hotel på din udbyders web-server  uden nogensiden at gøre brug af FTP-klienter, MS FrontPage eller andre HTML-editorer - alt foregår fra en vilkårlig Internetopkoblet computer via din favorit browser. 

  Herudover giver værktøjskassen mulighed for at indsætte en ny startside; hvis du ved en fejltagelse kommer til at slette database-siden med ID# 1 kan du genskabe en tom startside og indsætte denne så du ikke skal slette alle øvrige sider for at få tildelt ID# 1 igen.
       

Written by AndersNews ID: 5

Return to News Index...