Signup for g-link Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

2022-02-02: Udviklingen af g-link CMS er ophørt pr. dags dato!

Systemet er afløst af n-gen.net CMS, som også er et helt enkelt, gratis og brugervenligt Content Management System ( ~ indholdsstyringssystem). Med n-gen.net CMS kan du også let styre layout og udseende, funktionalitet og indhold af dit website -- det eneste du behøver er en browser!


Kendskab til Hypertext Markup Language (HTML), Cascading Style Sheets (CSS) eller databaser er stadig på ingen måde en nødvendighed for at vedligeholde et website bygget på n-gen.net CMS. n-gen.net CMS er designet for dem, der ønsker en let måde at oprette, forny og vedligeholde meget dynamiske websites til mobile enheder, tablets og PC med meget begrænset eller helt uden kendskab til teknologierne bag systemet -- fra enhver browser.

n-gen.net CMS er drevet af MySQL databasen og skrevet i .NET og C#.

Sidste nyt
2015-02-12:

Se hvordan du installerer NewsWidget...

NewsWidget til g-link CMS:

Læs mere...]

Super gratis CMS: ASP & MySQL.





...g-link CMS er ikke raketvidenskab men...


*** Et komplet web site system ***
*** Til netop din hjemmeside ***
*** På bare 15 minutter
***


- Og prisen...?
Tjaaa, det er faktisk GRATIS!
*
Info:Info:Se mulighederne for `Selv-Byg´, `Med-Byg´ og `Total-Byg´: Med g-link CMS kan du opbygge din hjemmeside til den pris, der passer dig!

 

 

Scan koden med din smartPhone og få g-link CMS kontaktoplysninger direkte i dit adressekartotek...

 

 

 

 

 

g-link systemet virker lige ud af æsken ~ se hvad æsken indeholder...
Hvad er g-link?Godt gratis CMS bygget på klassisk ASP + MySQL

g-link CMS: Et gratis, enkelt og brugervenligt hjemmesidesystem (CMSInfo:CMSContent Management System ~ g-link CMS: Et fleksibelt system til styring af layout, funktionalitet og indhold af din hjemmeside via blot en browser...) for alle.   This page in English, please!

g-link CMS er et enkelt og meget brugervenligt hjemmeside system, som henvender sig til privatpersoner - såvel "nørder" som almindelige brugere - organisationer, foreninger og virksomheder, der ikke råder over en fuldtids webmaster.
g-links online hjælp indeholder installationsvejledning, systembeskrivelse og modulbeskrivelser helt ned på enkeltfil niveau og er med til at hjælpe dig over eventuelle start-vanskeligheder ligesom hjælpefunktionen indholder masser af tips & tricks, der er med til at gøre din hverdag lettere.

 

Intet kendskab til html, asp eller MySQL? Ingen hindring!

g-link CMS er designet til dem, som gerne vil etablere, opdatere og vedligeholde et websted med stor dynamik, men som kun har begrænset eller slet intet kendskab har til web-teknologier. Hvis du kan bruge en computer med en Internet browser, kan du bruge g-link CMS - uanset om du er 9 år eller 90 år gammel.


[Læs mere...]