Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

1. april 2010:

~ g-link Nyhedsbrev 2010-2 ~
g-link.dk nyhedsbrev 2010-2

- g-link CMS til ½ pris?
Aprilsnar! g-link CMS er stadig helt gratis
(til ikke-kommerciel brug)

 

g-link.dk ønsker alle brugere og Admins en rigtig god påske!

Med dette nyhedsbrev følger også en opfordring til at se nærmere på g-link CMS nye blog-modul »gBlog«

gBlog er et selvstændigt modul, som er tiltænkt at køre i sit eget vindue med egen navigation. Men gBlog er tæt integreret i det eksisterende g-link CMS og derfor meget let at bruge: Selve opsætningen sker på én form og kan genanvende en del af opsætningen fra dit eksisterende g-link CMS.
Du kan hente blog-modulet på www.g-link.dk Download Center under navnet 2010-03-28_gBlog.exe.

Hvis du vil vide mere om gBlogs mulighder kan du læse mere på g-link.dk gBlog.

Men g-link.dk har også andre gode "påskeæg" til dig: Bl.a. en opdatering af Forum-modulet, som giver mulighed for at vælge om Forum skal være køre i din main-ramme med din sædvanlige navigation eller i et selvstændigt vindue med minimal navigation - blot et enkelt klik i de "Globale Variable" skifter navigationstilstanden. Du kan hente opdateringerne til Forum i filen admin_add_forumNav.zip på g-link.dk Download Center.

I løbet af april 2010 forventer g-link.dk også at publicere yderligere et par pakker: En tilføjelse i form af et flash-billedgalleri, simpleGallery, som også er fuldt integreret i dit g-link CMS. Du kan få et smugkig her (bemærk at nogle af billederne er over 3 Mb og tager nogen tid at loade - de er blot eksempler)

Editoren i g-link CMS får også endnu et par tilføjelser, som gør det muligt at anvende modal-vinduer: En slags vindue i vinduet, hvor baggrunden tones ud og det er muligt at se "usynligt" indhold i form af billeder og/eller tekst i forgrunden. Du kan se et eksempel ved at klikke på linkene i dette gBlog indlæg.

g-link.dk forventer at frigive et helt nyt build i løbet af maj 2010.

Så "Stay Tuned" - følg med i udviklingen af g-link CMS på www.g-link.dk og glæd dig til et spændende forår med alle nyhederne i g-link CMS...

 

Med venlig hilsen
/Anders

 

 

Written by AndersNews ID: 46

Return to News Index...