Sign up for g-link newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

1. marts 2012:

g-link CMS bliver lidt mere social...
Forårsversionen af g-link CMS [bygget 2012-03-01]
har fået tilføjet endnu en funktionalitet:

 

Integration til Facebook, Twitter * og Google +1

 

Når du som administrator opsætter dit g-link CMS kan du i Admin Menuen »Globale Variable« vælge om der på dine sider skal vises et link til Googles +1, Twitter eller Facebook.

Men det er ikke kun på index-siderne du kan vise de sociale ikoner og links, også nyhedssiderne viser de sociale ikoner.

Selve opsætningen af hvilke sociale services dine sider skal vise opsættes gennem en meget enkelt dialog, hvorfra du vælger hvad der skal vises.

Facebook indstillingerne lader dig vælge:

  • om du vil vise en "Synes godt om"  eller en "Anbefal"- knap,
  • om der skal vises ansigter (profilbilleder),
  • om det skal være en lys eller mørk knap,
  • hvilken font du vil have på knappens tekst og
  • hvor bred knappen med tilhørende tekst skal være

Twitter indstillingerne lader dig både vælge* om du vil have en knap, som deler den pågældende side ved at give dig et delt link på din Twitter-profilside eller du vil have en knap, som linker en "følger" af din personlige Twitter-side. Du kan også vælge at have begge knapper på din hjemmeside. For begge Twitterknapper gælder at du kan vise en lille boks efter knappen, som angiver henholdsvis hvor mange som har delt (linket) til din side på deres personlige Twitter-profilside eller hvor mange "følgere" der er af dit Twitter brugernavn.

Endelig kan du vælge at indsætte Googles +1 knap på din side. Her skal du blot tage stilling til hvor bred Google +1 - knappen skal være.

 

Med g-link CMS weblog-modul (gBlog) har du siden lanceringen i sommeren 2010 haft mulighed for at indsætte et lille "ShareThis" script på menuen. ShareThis.com kræver dog at du selv generer scriptet på deres website og efterfølgende selv sætter det ind på bloggen. Du kan læse mere om ShareThis på deres website.

Written by Anders T. NielsenNews ID: 53

Return to News Index...